Ομιλία με θέμα τα Κυκλάμινα της Ελλάδας

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης έχει την τιμή να προσκαλέσει τους φίλους και τα μέλη της στην ομιλία του Melvyn Jope σχετικά με τα Κυκλάμινα της Ελλάδας

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης έχει την τιμή να προσκαλέσει τους φίλους και τα μέλη της στην ομιλία του Melvyn Jope σχετικά με τα Κυκλάμινα της Ελλάδας, τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, στις 7:00 μ.μ., στα γραφεία της (Νίκης 20, Σύνταγμα).

Ο γνωστός Άγγλος βοτανικός, ερευνητής της Ελληνικής χλωρίδας και ειδικός στα κυκλάμινα, θα μιλήσει για το θέμα:

«Τα Κυκλάμινα της Ελλάδας, μια παρουσίαση των ειδών, των ενδιαιτημάτων και της προστασίας τους».

Η ομιλία του κ. Jope θα γίνει στα αγγλικά, με δυνατότητα μετάφρασης, αν χρειαστεί. Στην ομιλία του θα ασχοληθεί επίσης και με άλλα είδη φυτών.

Ακόμη η κα Σοφία Σαμαροπούλου του Πανεπιστημίου Αθηνών θα μιλήσει σύντομα και για την έρευνα που η ίδια έχει αναλάβει για την Εταιρεία Κυκλαμίνων της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο κύριος Melvyn Jope έρχεται στην Ελλάδα τρεις φορές κάθε χρόνο από το 1984 για να εξερευνήσει την χλωρίδα στη ηπειρωτική και την νησιωτική Ελλάδα. Είναι ένα από τα σπουδαιότερα μέλη της Εταιρείας Κυκλάμινων στην Μεγάλη Βρετανία, μια εθελοντική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1977 και που έχει σήμερα 1.600 μέλη σε όλο τον κόσμο.

ΠΗΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΣΗΣ

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα